Over mij

Docent & maker

In hart en nieren ben ik een ‘maker’. Of het nu gaat om kunst, tekst, muziek, theater of onderwijs: het zelf ontwerpen èn uitvoeren van inspirerende kunst, programma’s of lessen is mijn drive.

Naast kunstenaar en docent in het basis- en voortgezet onderwijs, ben ik theaterregisseur, schrijver en muzikant.

Interdisciplinair

Interdisciplinair werken maakt het mogelijk om maatwerk te leveren voor uiteenlopende groepen kinderen en jongeren. Ik werk met kinderen van de bovenbouw van de basisschool, maar ook met leerlingen in het voortgezet onderwijs en jongeren op een azc. Hierbij sluit ik aan bij de actuele situatie en faciliteiten.

Educatieve projecten

Ik werk graag thematisch. Vanuit een thema gaan we aan de slag met een verhaal, lied, tekening of toneelstuk. Spelenderwijs leren kinderen zo over kunst, cultuur, geschiedenis en muziek.

Vanuit mijn studie Culturele Wetenschappen plaats ik de verschillende thema’s in een historische context met een verbinding naar de leefwereld van de kinderen. Interdisciplinair werken met een vleugje geschiedenis dus.

Kijk hier voor meer informatie over mijn educatieve projecten.

Christelijke achtergrond

‘Niet Zonder Kleerscheuren’ is een Theaterwerkplaats opgezet vanuit christelijke signatuur. Dit betekent dat alle programma’s christelijke ethiek respecteren. Geen vloeken, obsceniteiten of banale plotwendingen. Verrassend of niet; deze keuze maakt het werk juist spannender en mooier.

Mail voor meer informatie of voor maatwerk naar: theaterwerkplaatsnzk@icloud.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *