Over mij

Theatermaker

Mijn diploma Theatermaker verbreedde mijn artistieke werkveld. Want naast regisseur ben ik ook schrijver, muzikant en kunstenaar. Het liefst combineer ik deze disciplines om verfrissende nieuwe projecten te initïeren.

Interdisciplinair

Interdisciplinair werken maakt het mogelijk om maatwerk te leveren. Van avondvullende theaterprogramma’s tot korte cursussen of themaworkshops. Want ik vind het belangrijk dat iedereen die wil, mee kan doen.

Kunstdocent

Naast mijn werk als regisseur werk ik als kunstdocent in het basisonderwijs. Ik werk graag thematisch. En vanuit een thema gaan we aan de slag met een verhaal, lied, tekening of toneelstuk. Spelenderwijs leren kinderen zo over kunst, cultuur, geschiedenis en muziek.

Vanuit mijn studie Culturele Wetenschappen plaats ik de verschillende thema’s in een historische context met een verbinding naar de leefwereld van de kinderen. Interdisciplinair werken met een vleugje geschiedenis dus.

Kijk hier voor meer informatie over mijn educatieve projecten.

Christelijke achtergrond

‘Niet Zonder Kleerscheuren’ is een Theaterwerkplaats opgezet vanuit christelijke signatuur. Dit betekent dat alle programma’s christelijke ethiek respecteren. Geen vloeken, obsceniteiten of banale plotwendingen. Verrassend of niet; deze keuze maakt het werk juist spannender en mooier.

Mail voor meer informatie of voor maatwerk naar: theaterwerkplaatsnzk@icloud.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *